Политика конфиденциальности GreenPass Moldova

 

Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale companiei IntelectSoft Srl, cu sediul pe str. Alba Iulia 154 et.3, Chișinău, MD- 2064, Republica Moldova.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării aplicației GreenPass Moldova.

Utilizarea și Colectarea datelor

Protecția datelor joacă un rol deosebit de important, mai ales când vine vorba de gestionarea datelor de sănătate. Deoarece protecția datelor și transparența sunt foarte importante pentru noi.

Puteți utiliza aplicația fără ca informațiile dvs. personale să fie stocate sau procesate online. Datele înregistrate sunt salvate și procesate doar local și offline pe dispozitivul dvs. și sunt șterse atunci când aplicația este dezinstalată.

Dacă descărcați aplicația din App Store (de exemplu, Google Play Store, Apple App), va trebui să introduceți datele acolo (de exemplu, numele de utilizator, adresa de e-mail). Acestea sunt transmise în App Store și procesate împreună cu alte informații, cum ar fi numărul de client al contului, ora descărcării și codul individual al dispozitivului. Prelucrarea acestor date are loc exclusiv prin intermediul magazinului de aplicații respectiv și este în afara sferei noastre de influență și, prin urmare, nu suntem organismul responsabil pentru această prelucrare.

Toate datele (certificatele, inclusiv numele și prenumele, data nașterii și datele de sănătate specifice certificatului, cum ar fi vaccinul sau momentul executării testului) sunt stocate și procesate local și offline pe dispozitivul dvs.,

 Informații juridice

Adresa office: str. Alba Iulia 154 et.3
Adresa juridică: MD-2051,Republica Moldova, mun. Chisinau, str. Alba-Iulia, nr. 200, ap. 105.

Contacte
Pentru orice informații cu privire la aplicația GreenPass Moldova, vă rugăm să apelați la nr. (+373) 22 835 312

 Informații generale

GreenPass Moldova – aplicație mobilă ce îți permite să scanezi, să fotografiezi și să imporți certificatele de vaccinare și/sau teste relevante anti-COVID-19 direct din galeria de poze a telefonului sau prin încărcarea fișierelor cu extensia PDF. Totodată, cu ajutorul GreenPass Moldova, vei fi informat non-stop de situația atât din Republica Moldova cât și din străinătate cu privire la regulile și restricțiile călătoriilor în perioada pandemică. Aplicația GreenPass Moldova este gratuită și poate fi instalată atât pentru telefoanele care utilizează sistemul de operare Android, accesând Magazinul Google Play, cât și pentru telefoanele ce utilizează sistemul de operare iOS accesând App Store.