Despre Noi

Compania IntelectSoft și-a început activitatea pe piața Republicii Moldova în anul 2008. IntelectSoft este o echipă de profesioniști cu mulți ani de experiență în dezvoltarea de software pentru automatizarea proceselor comerciale, controlul inventarului, gestionarea electronică a documentelor pentru întreprinderile mici și mari. În ultimii ani, echipa companiei noastre s-a dezvoltat și s-a completat cu profesioniști din diverse domenii, ceea ce ne permite să oferim servicii clienților noștri la un nou nivel de calitate.

team-work
2008-2010

Fondarea companiei

Prima automatizare de succes (Centrul Republican de Diagnostic și Microchirurgie a Ochilor numită după Academicianul Fedorov), obținând statutul de Microsoft BisSpark StartUp.

2011-2013

Produse noi

Dezvoltarea principalelor produse SalesExpert și RestaurantExpert, automatizarea primelor magazine și cafenele; a deservit primii 5 milioane de vizitatori ai clienților noștri.

2014-2017

Rețea comercială

Intrarea pe piața automatizărilor pentru clienții ce dețin o rețea comercială, cooperarea cu succes cu lanțul de magazine Supraten și lanțul de restaurante AndysPizza; dezvoltarea unui nou produs de bază - PetrolExpert pentru rețeaua de stații de alimentare Vento.

2018

Servicii cloud

Migrația treptată a clienților către serviciile cloud, dezvoltarea produselor orientate spre cloud și comerțul online.

УСЛУГИ КОМПАНИИ

Cu ce ne ocupăm?

Intelectsoft oferă servicii complete în domeniul automatizării, de la selecția și vânzarea echipamentelor necesare până la studierea proceselor de afaceri ale clientului, construirea infrastructurii IT și punerea în funcțiune a pachetului software selectat.

Un aspect important în activitatea noastră este sprijinul suplimentar al clienților existenți. În acest scop, utilizăm abordări moderne în domeniul înregistrării și soluționării incidentelor și problemelor care apar sau pot apărea pentru clienții noștri, asigurând astfel funcționarea neîntreruptă a produsului software achiziționat.

Compania Intelectsoft oferă o gamă completă de servicii profesionale în domeniul automatizării proceselor de afaceri:

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să ajutăm antreprenorii a căror afacere este din domeniul comerțului cu ridicata și cu amănuntul și în industria ospitalității și a divertismentului, oferind cele mai bune software și servicii de înaltă calitate pentru implementarea și întreținerea lor. Considerăm că ajutând această afacere să își atingă obiectivele, contribuind la extinderea și crearea de noi locuri de muncă, acționăm în beneficiul clienților și angajaților lor și, prin urmare, al întregii țări în ansamblu.

Viziunea noastră

Vom lucra pentru a deveni o companie care va aduce contribuția maximă la implementarea tehnologiilor IT moderne în afacerea clienților noștri, astfel încât nu mai puțin de 10 ani mai târziu, cel puțin jumătate din clienții noștri să își implementeze vânzarea mărfurilor și serviciilor prin internet. Vom apropia de consumatorii care pot obține ceea ce au nevoie prin două clicuri de mouse, ceea ce înseamnă că vor exista mai puține cozi în magazine și mai puține blocaje de trafic. Lumea poate fi schimbată începând cu o țară mică.