modul fiscal

Modul Fiscal

Modulul fiscal ISFiscalCloud este o soluție care permite înlocuirea caselor de marcat și a imprimantelor fiscale tradiționale în punctele de vânzare. Acesta oferă o alternativă digitală bazată pe cloud pentru gestionarea procesului fiscal.

Prin utilizarea modulului fiscal ISFiscalCloud, toate operațiunile de facturare, emitere de bonuri fiscale și generare de rapoarte fiscale se realizează prin intermediul unei aplicații software. Aceasta este integrată cu un server cloud care asigură stocarea și gestionarea datelor fiscale într-un mod sigur și accesibil de la distanță.

În ceea ce privește tipărirea bonurilor fiscale, modulul fiscal ISFiscalCloud este compatibil cu imprimantele POS obișnuite. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza o imprimantă POS standard pentru a tipări bonurile fiscale. Aceasta oferă o opțiune convenabilă și flexibilă, deoarece nu este necesară utilizarea unei imprimante fiscale dedicate.

Pe lângă tipărirea bonurilor, modulul fiscal ISFiscalCloud oferă și posibilitatea de a transmite bonurile fiscale către clienți prin SMS sau Email. Aceasta înseamnă că puteți trimite bonurile direct către clienți în format digital, evitând astfel tipărirea fizică. Această opțiune poate fi benefică din punct de vedere ecologic și al eficienței, permițând economisirea de hârtie și simplificarea procesului de oferire a bonurilor către clienți.

Ce sarcini rezolvă Modulul Fiscal?

Avantajele Modulului Fiscal

Reducerea costurilor hardware

Eliminarea necesității utilizării caselor de marcat și imprimantelor fiscale tradiționale reduce costurile de achiziție și întreținere a echipamentelor fizice.

Accesibilitate și flexibilitate

Datele fiscale pot fi accesate de la distanță, permitând o flexibilitate sporită în gestionarea punctelor de vânzare și a activității comerciale.

Conformitate legislativă:

Modulul fiscal ISFiscalCloud este proiectat în conformitate cu cerințele legislative în vigoare, asigurând respectarea reglementărilor fiscale specifice.

Integrare cu alte sisteme

Modulul fiscal ISFiscalCloud poate fi integrat cu alte sisteme software utilizate în gestionarea afacerii, precum soluții de gestiune a stocurilor sau contabilitate.

Securitatea datelor

Datele fiscale sunt stocate în cloud și beneficiază de măsuri de securitate avansate, protejându-le împotriva pierderii.

Protecția mediului

Transmiterea bonurilor fiscale prin e-mail sau SMS către clienți, reduce consumul de hârtie și contribuie la protejarea mediului din punct de vedere ecologic.

Modulul Fiscal este potrivit pentru următoarele segmente:

MAGAZINE

Industria Retail se confruntă cu provocări constante în gestionarea procesului fiscal și respectarea cerințelor legislative în evoluție. Implementarea Modulului Fiscal va aduce beneficii semnificative pentru magazinele din acest domeniu. Una dintre principalele avantaje ale modulului fiscal ISFiscalCloud este eliminarea necesității de a utiliza echipamente fiscale scumpe, precum casele de marcat și imprimantele fiscale specializate. În locul acestora, magazinele din industria Retail pot folosi imprimante POS obișnuite, cu costuri mult mai reduse și viteze de imprimare mai mari. Aceasta reduce investițiile inițiale și costurile de întreținere a echipamentelor. Un alt avantaj ce oferă modulul fiscal este economisirea hârtiei și protecția mediului. Prin transmiterea bonurilor fiscale prin e-mail sau SMS către clienți, se reduce consumul de hârtie. Această abordare nu numai că economisește costurile asociate cu hârtia, ci și contribuie la protejarea mediului prin reducerea deșeurilor de hârtie. Astfel, magazinele Retail devin mai sustenabile din punct de vedere ecologic.

magazine
restaurante

RESTAURANTE

În industria restaurantelor, viteza și eficiența servirii clienților joacă un rol crucial în succesul afacerii. Utilizând modulul fiscal ISFiscalCloud, chelnerul poate imprima bonul fiscal pe o imprimantă POS obișnuită, care este întotdeauna disponibilă în restaurant. Acest lucru elimină necesitatea ca chelnerul să se deplaseze la o zonă dedicată pentru tipărirea bonurilor fiscale, cum ar fi barul, și să întârzie procesul de servire a clienților, iar cu ajutorul unei imprimante Bluetooth obișnuite, chelnerul poate tipări bonul fiscal într-un timp foarte scurt, adesea în mai puțin de o secundă. Acest proces rapid asigură o tranziție lină între finalizarea tranzacției și înmânarea bonului fiscal către client. Astfel, se reduce timpul de așteptare și se îmbunătățește satisfacția clienților.

HOTELURI

Industria hotelieră se remarcă prin stilul și serviciile personalizate pe care le oferă oaspeților. Implementarea modulului fiscal ISFiscalCloud în hoteluri aduce beneficii semnificative în ceea ce privește procesul de înregistrare și tipărire a bonurilor fiscale. Prin utilizarea modulului fiscal ISFiscalCloud, hotelurile pot tipări bonurile fiscale la o imprimantă simplă în format A4 personalizată, astfel respectând identitatea vizuală a hotelului. Acest lucru adaugă un plus de profesionalism și stil distinctiv, contribuind la crearea unei experiențe memorabile pentru oaspeți. Bonurile fiscale personalizate pot include logo-ul hotelului, informații de contact și alte detalii relevante.

hoteluri
serviciu curier

SERVICIU CURIER

În industria serviciilor de curierat, simplificarea procesului fiscal și asigurarea generării bonurilor fiscale eficiente sunt deosebit de importante. Prin utilizarea modulului fiscal ISFiscalCloud, curierii pot efectua imprimarea bonurilor fiscale direct în fața clientului. Aceasta elimină necesitatea tipăririi bonurilor fiscale, înainte de a ajunge la client. Curierul poate deține o imprimantă Bluetooth portabilă în buzunar și poate tipări bonul fiscal imediat după finalizarea tranzacției. Astfel, se evită situațiile în care curierul tipărește bonul fiscal în avans și se întoarce cu el neutilizat în restaurant sau magazin.

Echipamente potrivite pentru punctul de vânzare

Modulul Fiscal  este compatibil cu o gamă largă de echipamente.

modul fiscal windows

Modul Fiscal Windows

Modulul fiscal poate fi utilizat pe orice calculator personal care rulează pe sistemul de operare Microsoft Windows 7 SP1 sau o versiune mai nouă, împreună cu o aplicație de gestiune preinstalată.

modul fiscal android

Modul Fiscal Android

Modulul fiscal poate fi instalat pe orice telefon sau tabletă care rulează pe Android 10 sau o versiune mai nouă, transformându-l într-un aparat de casă care poate fi ușor transportat în buzunar.

modul fiscal android terminal bancar

Modulul fiscal poate fi instalat pe un terminal bancar specializat care rulează pe Android 10 sau o versiune mai nouă, adăugând funcții de plată cu cardul bancar.