Sales Expert

SalesExpert

SalesExpert – este un pachet software conceput pentru automatizarea comerțului cu ridicata și cu amănuntul, de la magazine mici până la lanțuri de supermarketuri. Softul SalesExpert este compatibil pentru o gamă largă de echipamente POS și perfect adaptabil cerințelor comercianților mici și mijlocii. Tehnologiile avansate utilizate, vă vor oferi un serviciu rapid și de înaltă calitate inclusiv și pentru clienții magazinului dvs. Transferul datelor de vânzări se va face în timp real spre serverul dvs, iar sistemul universal de rapoarte, vă va permite să analizați situația reală a afacerii dvs.

Ce sarcini rezolvă SalesExpert?

Pentru ce este potrivit SalesExpert?

Magazin de proximitate, supermarket, hipermarket

Un aspect crucial într-un magazin alimentar este gestionarea corectă a stocurilor. Cu ajutorul softului de gestiune SalesExpert, retailerii pot monitoriza în timp real nivelul și disponibilitatea produselor. Etichetarea clară și consecventă a produselor și utilizarea codurilor de bare facilitează procesul de inventariere și urmărire a produselor.

Prin colectarea și analiza informațiilor privind istoricul de cumpărături, preferințele și tendințele de consum, puteți crea prețuri speciale și campanii promoționale. Acestea va duce la creșterea satisfacției clienților și la fidelizarea lor pe termen lung.

Magazin materiale de construcții

Gestionarea unui magazin de materiale de construcții poate fi o sarcină dificilă, deoarece implică gestionarea unui număr mare de produse, a furnizorilor și a clienților. În plus, trebuie să vă asigurați că aveți întotdeauna stocuri suficiente, astfel încât să puteți satisface cererea clienților.

Una dintre cele mai importante funcții a softului SalesExpert este gestionarea stocurilor. Un magazin de materiale de construcții are adesea un număr mare de produse, iar urmărirea acestora manual poate fi o sarcină dificilă și consumatoare de timp. 

Magazin îmbrăcăminte și încălțăminte

Automatizarea magazinelor de îmbrăcăminte și încălțăminte este o tendință în creștere în lumea afacerilor, deoarece oferă o serie de avantaje pentru proprietarii de magazine și pentru clienți.

Una dintre cele mai importante motive pentru automatizarea magazinelor de îmbrăcăminte și încălțăminte este gestionarea eficientă a stocului și a inventarului. Softul SalesExpert ajută la urmărirea produselor din stoc, la gestionarea comenzilor și la asigurarea unei cantități suficiente de produse pentru a evita epuizarea stocurilor.

Pentru ce altceva este potrivit SalesExpert?

Beneficiile SalesExpert

Scalabilitate

Potrivit atât pentru un magazin mic lângă casă, precum și pentru un lanț de supermarketuri.

Metode de plată

Numerar, card de credit, tichete de masă, certificate cadou, combinate.

Control

Urmărește acțiunile critice pentru bussines ale clienților și utilizatorilor din sistem.

salesexpert
Echipament

Compatibil cu aproape orice sistem POS și echipament fiscal.

Integrare

Poate fi integrat cu sisteme contabile și analitice 1C, SAP, site-uri web.

Sisteme de loialitate

Interacționează cu sisteme de loialitate precum: PayNet, UDS, Loteria Nationala.

Ce include în sine SalesExpert?

 1. 1
  „Casa magazinului”

  - modul de bază pentru punctul de comerț, ce răspunde de  gestiunea încasărilor prin diferite tipuri de plată, sincronizarea cu cântarele de etichete, tipărirea etichetelor de preț.

 2. 2
  "Depozit mobil"

  - aplicație pentru terminalele mobile care vă permite să verificați etichetele de preț în magazin, să introduceți facturile de intrare , să numărați soldurile, să efectuați inventarierea, etc.

 3. 3
  „Agent mobil”

  - aplicație pentru tablete, responsabilă de primirea comenzilor pentru furnizarea de bunuri de la clienții aflați la distanță, care sunt vizitați periodic de un agent de vânzări.

 4. 4
  «Call center»

  - aplicație pentru operatorii care preiau comenzi prin telefon sau prin intermediul site-ului web, și răspunde de funcționarea serviciului de livrare al magazinului.

 5. 5
  «Depozit»

  - aplicație de bază pentru administrarea unității, care este responsabilă de analiză și contabilitatea depozitului.

2000
Locuri de muncă automatizate
55
Bonuri se tipăresc în mediu pe minut
225
Articole s-au vândut în timp ce ați citit această pagină
petrolexpert

SE + RE

SalesExpert + RestaurantExpert– pentru a automatiza un magazin mic și cu un punct de catering cu vânzarea de produse semifabricate la cântar sau cu produse finite. De asemenea, potrivit pentru automatizarea propriei cantine într-un magazin sau hală de producție.

petrolexpert

SE + PE

SalesExpert + PetrolExpert – pentru automatizarea vânzărilor de combustibil la stația de alimentare cu combustibil și a mărfurilor din mini market-ul din apropiere. De asemenea, potrivit pentru automatizarea unei spălătorii auto la o benzinărie.