Sales Expert

SalesExpert

SalesExpert – este un pachet software conceput pentru automatizarea comerțului cu ridicata și cu amănuntul, de la magazine mici până la lanțuri de supermarketuri. Softul SalesExpert este compatibil pentru o gamă largă de echipamente POS și perfect adaptabil cerințelor comercianților mici și mijlocii. Tehnologiile avansate utilizate, vă vor oferi un serviciu rapid și de înaltă calitate inclusiv și pentru clienții magazinului dvs. Transferul datelor de vânzări se va face în timp real spre serverul dvs, iar sistemul universal de rapoarte, vă va permite să analizați situația reală a afacerii dvs.

Ce sarcini rezolvă SalesExpert?

Pentru ce este potrivit SalesExpert?

magazin/supermarket salesexpert

Magazin, supermarket

Prima achiziție a unui produs dintr-un magazin folosind un cod de bare a avut loc în anul 1974, iar bonul acestei achiziții, până în prezent se păstrează în muzeul național de istorie la institutul Smithsonian din SUA. În prezent, activitatea unui magazin modern fără utilizarea unui software specializat cu suport pentru coduri de bare, cântare cu imprimare termică, terminale mobile, nu are nicio șansă să fie eficient. Pachetul software SalesExpert automatizează toate procesele din magazin, de la comanda bunurilor de la furnizori până la vânzarea acestora către clienții finali și permite proprietarului afacerii să se concentreze pe dezvoltarea afacerii, în loc să rezolve problemele de rutină.

Magazin online

Primul magazin cu posibilitatea de a cumpăra online a apărut în anul 1992 – vânzarea cărților. În prezent, tot mai evident este faptul că viitorul aparține achizițiilor online. Magazine pustii și oameni care se grăbesc să facă cumpărături este realitatea de mâine. Pachetul software SalesExpert oferă utilizatorilor săi, posibilitatea de a se integra cu site-ul lor web pentru reorganizarea acestuia într-un magazin, care oferă clienților o căutare în catalogul mărfurilor disponibile pentru a comanda cu livrare la domiciliu.

magazin online salesexpert
magazin producere salesexpert

Producere

Coaseți textile sau haine și le vindeți apoi în propria rețea de buticuri? Sau produceți produse de patiserie și produse de cofetărie la comandă pentru clienți corporativi sau puncte de vânzare cu amănuntul din toată țara? Aceste sarcini sunt, de asemenea, acoperite de pachetul software SalesExpert. Proprietarul afacerii ar trebui să caute doar noi direcții de vânzare, iar SalesExpert va lucra pentru el.

Pentru ce altceva este potrivit SalesExpert?

salesexpert

Beneficiile SalesExpert

Scalabilitate

Potrivit atât pentru un magazin mic lângă casă, precum și pentru un lanț de supermarketuri.

Metode de plată

Numerar, card de credit, tichete de masă, certificate cadou, combinate.

Control

Urmărește acțiunile critice pentru bussines ale clienților și utilizatorilor din sistem.

salesexpert
Echipament

Compatibil cu aproape orice sistem POS și echipament fiscal.

Integrare

Poate fi integrat cu sisteme contabile și analitice 1C, SAP, site-uri web.

Sisteme de loialitate

Interacționează cu sisteme de loialitate precum: PayNet, UDS, Loteria Nationala.

Ce include în sine SalesExpert?

 1. 1
  „Casa magazinului”

  - modul de bază pentru punctul de comerț, ce răspunde de  gestiunea încasărilor prin diferite tipuri de plată, sincronizarea cu cântarele de etichete, tipărirea etichetelor de preț.

 2. 2
  "Depozit mobil"

  - aplicație pentru terminalele mobile care vă permite să verificați etichetele de preț în magazin, să introduceți facturile de intrare , să numărați soldurile, să efectuați inventarierea, etc.

 3. 3
  „Agent mobil”

  - aplicație pentru tablete, responsabilă de primirea comenzilor pentru furnizarea de bunuri de la clienții aflați la distanță, care sunt vizitați periodic de un agent de vânzări.

 4. 4
  «Call center»

  - aplicație pentru operatorii care preiau comenzi prin telefon sau prin intermediul site-ului web, și răspunde de funcționarea serviciului de livrare al magazinului.

 5. 5
  «Depozit»

  - aplicație de bază pentru administrarea unității, care este responsabilă de analiză și contabilitatea depozitului.

2000
Locuri de muncă automatizate
55
Bonuri se tipăresc în mediu pe minut
225
Aricole s-au vândut în timp ce ați citit această pagină
petrolexpert

SE + RE

SalesExpert + RestaurantExpert– pentru a automatiza un magazin mic și cu un punct de catering cu vânzarea de produse semifabricate la cântar sau cu produse finite. De asemenea, potrivit pentru automatizarea propriei cantine într-un magazin sau hală de producție.

petrolexpert

SE + PE

SalesExpert + PetrolExpert – pentru automatizarea vânzărilor de combustibil la stația de alimentare cu combustibil și a mărfurilor din mini market-ul din apropiere. De asemenea, potrivit pentru automatizarea unei spălătorii auto la o benzinărie.