Rețea de instituții

Clienții noștri pot gestiona atât lanțuri mici, cât și lanțuri mari de unități în regim 24/7, indiferent de locația lor geografică.

Date actuale

Toate datele importante privind primirea/vânzarea bunurilor, și disponibilitatea stocurilor, sunt disponibile în timp real.

On-site și cloud

Orice pachet software poate fi implementat atât pe serverul clientului, cât și folosind infrastructura noastră într-un cloud privat.

Integrare

Toate produsele noastre au protocoale deschise pentru integrare cu aproape orice software și hardware terță parte.

Raportarea

Produsele noastre software dețin o gamă largă de rapoarte standard și un editor încorporat pentru crearea altora noi.

Funcționalitate încorporată

Aproape toate caracteristicile pachetelor noastre software sunt activate în timpul instalării și nu necesită achiziționarea de licențe suplimentare.

Suntem obișnuiți să ducem treaba până la capăt

Te însoțim în fiecare etapă de implementare

În munca noastră, aderăm la o abordare integrată a problemei automatizării, încercăm să luăm în considerare toate caracteristicile afacerii clientului și să oferim cea mai optimă și mai rentabilă soluție.

 1. 1
  Pentru cine este potrivită aplicația Mobile Cash Register?

  Oricine apreciază mobilitatea, viteza și simplitatea. Mobile Cash register este ideal pentru:
  Servicii de curierat: lăsați-vă curierii să se concentreze pe livrarea comenzilor, nu pe unde să plaseze un terminal voluminos.
  Transport: acestea includ transportatorii municipali și comerciali, companiile de taxi, etc.

 2. 2
  Cum activez apliacația?

  Pentru a începe să lucrați cu aplicația Mobile Cash Register este necesar să accesați Google Play și să instalați aplicația pe smartphone-ul sau tableta dvs. care rulează pe Android. Apoi, se activează licența primită.

 3. 3
  Școlarizare și traininguri

  Oferim angajaților clienților noștri să dobândească toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra cu produsele noastre, oferindu-le cursuri de formare și perfecționare a calificărilor în centrul nostru specializat de formare. Durata de studiu nu este limitată.

 4. 4
  Specialist dedicat

  În etapa de introducere a proiectelor complexe, oferim clienților noștri un specialist tehnic personal care va supraveghea pregătirea și lansarea proiectului.

 5. 5
  Auditul lucrărilor în program

  Deoarece nimic în lume nu poate fi perfect și greșelile pot fi întotdeauna comise, efectuăm un audit obligatoriu al activității unui nou client în urma rezultatelor primelor două luni de la lansare, pentru a identifica problemele și cauzele acestora și pentru a oferi sfaturi despre cum să le eliminăm.

CLIENȚII NOȘTRI

Liderii pieței din Moldova

Unele dintre cele mai mari companii de pe piața Republicii Moldova au ales soluțiile noastre software și colaborează cu noi de mai mulți ani.

Clienții noștri sunt convinși

Soluțiile software propuse vă permit să creșteți profiturile prin optimizarea proceselor de afaceri și îmbunătățirea calității serviciilor către clienții finali.

ОПЫТ КОМПАНИИ

Peste 12 ani de experiență în industrie

Am parcurs un drum lung la imaginea unei companii de succes. Au fost urcuşuri şi coborâşuri, succese și dezamăgiri. Experiența acumulată ne permite să spunem că ne aflăm pe lista liderilor de pe piața Republicii Moldova în domeniul automatizării comerțului cu ridicata și cu amănuntul, a unităților de catering, a industriei ospitalității și a divertismentului (HoReCa) și a lanțurilor de benzinării. Am realizat totul datorită partenerilor de încredere, clienților fideli și echipei noastre minunate și talentate.

2 500+

Locuri de muncă automatizate

În acest moment, peste 5000 de persoane lucrează cu produsele noastre software, își servesc rapid și eficient vizitatorii, preiau și procesează comenzile pentru livrarea mărfurilor la domiciliu.