Email SMS Marketing

Pe măsură ce oamenii devin mai atașați de telefoanele lor, mesajele text devin cea mai directă linie de contact. Acest lucru a făcut ca marketingul prin SMS sau prin email să fie una dintre cele mai eficiente forme de comunicare cu clienții. Aceste mesaje sunt menite în principal să comunice oferte, actualizări și alerte pentru clienții afacerii tale. Cele două canale, SMS și Email, sunt foarte complementare. Campaniile create pe ambele măresc șansele de fi citite și de a atinge țintele și obiectivele propuse.

Am testat, evaluat și comparat mai multe soluții pentru a te ajuta să alegi platforma de marketing prin email și SMS potrivită nevoilor, așteptărilor și ambițiilor tale, astfel am lansat noua platformă – Email SMS Marketing. Elaborat de Compania IntelectSoft, vine cu misiunea să ofere cheile succesului tuturor campaniilor de marketing datorită mesajelor eficiente și de impact.

Ce sarcini rezolvă Email SMS Marketing?

Beneficiile Email SMS Marketing

Impact imediat.

Marketingul prin trimiterea de Email/SMS accelerează timpul de receptivitate. Cu o rată de deschidere de 92% în 4 minute de la primirea unui SMS de marketing, demonstrează că este un canal de promovare excelent.

Rapoarte.

O altă caracteristică cheie a platformei lansate este capacitatea de a analiza campanii și de a genera rapoarte în timp real cu privire la recepționarea mesajelor cât și rata click-urilor efectuate.

Ușurință în utilizare.

Interfața acesteia fiind intuitivă îți permite să direcționezi rapid mesajele .

ESM
Automatizare.

Cu instrumentele de automatizare, proprietarii de afaceri și echipele de marketing pot programa campanii în ESM Marketing, astfel obținând timp suplimentar pentru efectuarea altor sarcini importante.

Loialitate.

Clienții tăi actuali, inclusiv cei noi, vor fi mereu la curent cu orice noutate din cadrul afacerii tale. Aceasta este o modalitate bună de a păstra cât mai mult posibil legăturile cu ei.

Import de contacte.

Importarea contactelor are lor prin formatele Excel, CSV de orice dimensiune.

De ce afacerea ta are nevoie de Email SMS Marketing?

Mesaje de felicitare.

Cu ajutorul Email SMS Marketing poți trimite mesaje de felicitare. Aceste mesaje pot include un cod promo și pot fi folosite pentru a bucura clienții cu un bonus de reducere. Felicitările sunt deosebit de eficiente pentru loializarea consumatorilor. Aceste programe pot fi foarte populare fiind incluse în strategiile de marketing. La urma urmei, tuturor ne plac gesturile de atenție, reducerile și promoțiile.

notificari de informare

Notificări de informare.

Platforma poate fi implementată ca parte a unei strategii de comunicare și informare a clienților. Poate fi utilizată pe scară largă, pentru a oferi informații despre actualizările afacerii, introducerea unor produse noi, reducerile din magazin. Este instrumentul perfect pentru a ajunge rapid și eficient la un număr mare de persoane cu o rata de deschidere impresionantă care inspiră încredere că mesajul va fi văzut.

Reduceri și Promoții!

Când derulezi o promovare, e firesc să dorești ca aceasta să aibă un impact înalt și să ofere rezultate impresionante. În funcție de tipul de promovare, poate exista o fereastră de timp foarte concentrată în care clienții pot profita de reduceri sau oferte. Email SMS Marketing oferă o modalitate rapidă și convenabilă ca promoția ta să ajungă printr-o mișcare, direct la toată baza de clienți.

reduceri si promotii
Rată înaltă de deschidere

Rata medie de deschidere este de 97%.

Bază de date

Gestionarea facilă a grupurilor de contacte / campaniilor tale. în baza de date creată.

Comunicare rapidă

Expedierea a zeci de notificări către un public puternic targetat.

Cheltuieli minime

Canal de cominicare, bazat doar pe costurile operatorilor de rețea.