PetrolExpert

PetrolExpert – este un pachet software conceput pentru automatizarea stațiilor de alimentare cu combustibil. Flexibilitatea și gama largă de opțiuni de personalizare a sarcinilor unei anumite înteprinderi, va permite să automatizați atât o stație de alimentare cu combustibil mică (echipamentul căruia nu suportă sincronizarea cu alte software terțe) cât și la rețele întregi ale stațiilor de alimentare cu combustibil, ale căror pompe de alimentare prin intermediul unui controler special, pot să citească soldul din contul clientului din baza generală de date și să deconteze fonduri ca urmare a alimentării automobilului.

Ce sarcini rezolvă PetrolExpert?

Pentru ce este potrivit PetrolExpert?

Benzinărie privată, mică

Ciudat, după cum pare, dar prima achiziție de combustibil a avut loc într-o farmacie în anul 1888 pentru alimentarea primei mașini construite de Karl Benz. Primele benzinării specializate au apărut în SUA la începutul secolului XX. Stația contemporană – prezintă un complex de echipamente, unde cerințele se aplică mai strict în contabilitatea primirii și vânzării de combustibil decât la magazinele de mărfuri. PetrolExpert va ajuta la funcționarea stației în toate etapele: de la descărcarea unui camion cu combustibil și monitorizarea nivelului de combustibil în rezervoare, până la completarea unui raport de vânzări zilnic și predarea pungilor de colectare a numerarului.

Rețea de benzinării

Pentru un șofer contemporan și deținător a unui automobil, a devenit o normă ca serviciile benzinăriei să nu se limiteze doar la vânzările de combustibil. PetrolExpert a fost inițial optimizat pentru a lucra în tandem cu alte produse – SalesExpert pentru un magazin mic și RestaurantExpert pentru o cafenea la o benzinărie. Iar rezultatul acestei lucrări este raportarea unificată pentru toate stațiile din rețea. O atenție deosebită se acordă colaborării cu clienții corporativi: posibilitatea de a utiliza un card de combustibil pentru a plăti atât achiziționarea de combustibil, cât și un mic dejun de dimineață într-o cafenea, precum și emiterea în masă a facturilor fiscale la sfârșitul lunii, cu descărcarea ulterioară în Sistemul Informațional E-Factura care este mai ușoară și mai rapidă decât a pregăti o ceașcă de cafea.

Pentru ce altceva este potrivit PetrolExpert?

Beneficiile PetrolExpert

Scalabilitate

Potrivit atât pentru o benzinărie privată mică, cât și pentru o rețea distribuită de benzinării cu o gamă de servicii suplimentare pentru clienți.

Echipament

Funcționează atât în ​​regim manual, cât și în integrare completă cu distribuitoarele de combustibil ale benzinăriilor și echipamentelor fiscale specializate.

Serviciu corporativ

Oferă o abordare individuală fiecărui client al benzinăriei, cu posibilitatea de a gestiona un cont corporativ prin internet, folosind „Cabinetul personal”.

Integrare

Interacționează strâns cu sistemele software SalesExpert și RestaurantExpert pentru gestionarea unui magazin și a unei cafenele.

Simplitate și siguranță

Realimentarea mașinii cu un card de combustibil este simplă ca plata achizițiilor cu un card bancar. Numai proprietarul cardului de combustibil îl poate folosi.

Loialitate

Oferă un sistem flexibil de reduceri și acumulare de bonusuri sau rambursare pentru a recompensa deținătorii de carduri și pentru a-și menține loialitatea.

Ce include PetrolExpert?

 1. 1
  „Casa benzinăriei”

  - aplicație de bază pentru benzinării, responsabilă pentru contabilitatea numerarului și furnizarea combustibilului.

 2. 2
  «Casa mobilă PECO»

  - aplicație pentru terminalele mobile care vă permite să gestionați furnizarea de combustibil pentru clienții corporativi și pentru stațiile de alimentare mici.

 3. 3
  «PetrolExpert Office»

  - aplicație de bază pentru administrarea unității, responsabilă de gestionarea cardurilor de combustibil, contractele cu clienții, analiza și contabilitatea depozitului

200
Locuri de muncă automatizate
20
Bonuri se tipăresc în mediu pe minut
100
Litri de combustibil s-au vândut în timp ce ați citit această pagină.
petrolexpert

PE + RE

PetrolExpert + RestaurantExpert – pentru a automatiza o mică cafenea la o benzinărie. De asemenea, vă permite să automatizați un magazin mic (până la 100 de articole) la o benzinărie cu o cafenea.

petrolexpert

PE + SE

PetrolExpert + SalesExpert – pentru automatizarea vânzărilor de combustibil la stațiile de alimentare și a mărfurilor din mini market-ul din apropiere. La fel, potrivit pentru automatizarea unei spălătorii auto la o benzinărie.