Mobile Cash Register

Vânzarea în magazin este departe de a fi depășită. Evoluția experienței de cumpărături și suporturile tehnologice inovatoare concepute pentru vânzările offline au dat o nouă viață magazinelor, menținându-le competitive pe o piață din ce în ce mai digitală.

Așa cum retail-ul este chemat să răspundă acestei reînnoiri naturale a proceselor, îmbunătățindu-și strategia atât online, cât și offline, companie Intelectsoft vine cu o soluție nouă și foarte așteptată pe piața din Republica Moldova, și anume aplicația – Mobile Cash Register. Această aplicație, prin instalarea sa pe un dispozitiv Android, poate ușor înlocui casele de marcat standarde.

Ce sarcini rezolvă Mobile Cash Register?

Beneficiile Mobile Cash Register

Costuri mici de achiziție

Aplicația este o alternativă mai ieftină și la fel de eficientă a aparatelor de casă standarde, datorită faptului că poate fi instalată ușor pe orice dispozitiv Android.

Instalată pe un dispozitiv pe care toată lumea știe să-l folosească

Intuitiv și la îndemâna oricui, smartphone-ul dvs, POS mobil inteligent sau POS tabletă sunt dispozitive folosite în mod obișnuit, care vor fi ușor de utilizat, de actualizat, și practice pentru a fi transportate în fiecare colț al magazinului și de a încheia plățile oricând și oriunde, oferind o experiență plăcută.

Elimină cozile la casă

Soluția Mobile Cash Register reduce timpii de așteptare și evită formarea de cozi la case, care descurajează adesea alți clienți să intre în magazin.

Mai puține echipamente de plată pentru serviciile de curierat

Curierii vor putea utiliza doar un dispozitiv mobil pentru a încasa plata în numerar și transfer bancar.

Instalat pe telefon concomitent cu serviciul ISFiscalService

Ceea ce permite înregistrarea bonurilor fiscale, afișarea pe ecran sub formă de QR, printarea pe orice imprimantă conectată la dispozitiv, sau să le trimiteți direct clientului prin SMS sau e-mail. Fiecare bon este transmis automat în cloud-ul ISFiscalCloud și în sistemul fiscal de stat MEV.

Resurse minime de timp și finanțe

Fiind de fapt o aplicație pentru un dispozitiv Android, instalarea programului de casă de marcat este rapidă și ușoară. Cu un singur clic aceasta poate fi deja pusă în lucru.

De ce afacerea ta are nevoie de Mobile Cash Register?

Flexibilitatea vânzătorilor

Dependența constantă a software-ului de casă fixă, cum ar fi un PC, face ca asistența în vânzări să fie discontinuă și uneori divizată. Cu un telefon mobil sau o tabletă POS, consultantul poate recomanda produsele din magazin, verifica prețurile și chiar poate finaliza vânzarea în orice colț al magazinului.

Soluție pentru magazinele mici

Casa de marcat mobilă Mobile Cash Register este o soluție unică pentru magazinele mici de vânzare cu amănuntul. Combinând funcțiile unei case de marcat, a unui terminal bancar și a unei imprimante POS, este ideală pentru a lucra în spații înguste și poate încăpea cu ușurință chiar și în buzunar.

Fără dispozitive suplimentare

Fără dispozitive suplimentare – utilizați smartphone-ul dvs. cu NFC.
Indiferent dacă dețineți o afacere cu flori, livrare de alimente sau vânzări de băuturi, tot mai mulți clienți aleg metoda de plată contactless.

Oferiți clienților dvs o modalitate rapidă și familiară de a plăti cu cardurile bancare, smartphone-uri și alte dispozitive NFC portabile, cum ar fi ceasurile inteligente și altele.

nfc mobile cash resigter

Interfață prietenoasă

Aplicația Mobile Cash Register dispune de o interfață accesibilă, o copie exactă a unei case de marcat, ce va lua lua mai puțin de 10 minute pentru însușirea ei. Pentru vânzarea produselor se selectează un cod PLU sau se utilizează un scaner de coduri de bare conectat prin bluetooth. Aplicația permite să fie ajustată în regim de noapte și zi.

Ușor de descărcat și accesat

Mobile Cash Register poate fi instalată pe orice dispozitiv Android.

Număr de vânzări în creștere

Încheierea vânzărilor se poate efectua din orice colț al magazinului.

Bon fiscal prin SMS sau e-mail

Vor fi reduse cheltuielile suplimentare pentru resursele de printare.

Disponibilă în două limbi

Oferă o experiență excelentă pentru utilizatorii vorbitori de limba RO/RU

Descarcă aplicația Mobile Cash Register pentru Android

Echipamente potrivite pentru punctul de vânzare

Aplicația Mobile Cash Register este compatibilă cu cele mai multe
terminale inteligente populare.

Fetian F20

Feitian F20 FP este un produs POS mobil inteligent certificat PCI PTS5.1. Poate efectua plăți oricând și oriunde, ceea ce oferă utilizatorilor finali o nouă experiență de plată.

imin M2 MAX

M2 Max este optimizat pentru serviciile de livrare a alimentelor în timp ce funcționează ca dispozitiv POS.
Dimensiunea mare a ecranului și viteza mare de procesare ajută companiile să răspundă nevoilor de livrare rapide.

TS-pos MCC 1

Feitian F20 FP este un produs POS mobil inteligent certificat PCI PTS5.1. Poate efectua plăți oricând și oriunde, ceea ce oferă utilizatorilor finali o nouă experiență de plată.

Întrebări frecvente

 1. 1
  Pentru cine este potrivită aplicația Mobile Cash Register?

  Oricine apreciază mobilitatea, viteza și simplitatea. Mobile Cash Register este ideal pentru:
  Servicii de curierat: lăsați-vă curierii să se concentreze pe livrarea comenzilor, nu pe unde să plaseze un terminal voluminos.
  Transport: acestea includ transportatorii municipali și comerciali, companiile de taxi, etc.

 2. 2
  Cum activez apliacația?

  Pentru a începe să lucrați cu aplicația Mobile Cash Register este necesar să accesați Google Play și să instalați aplicația pe smartphone-ul dvs sau tableta POS care rulează pe Android. Pentru activarea liecenței este necesar să apelați departamentul vânzări. 022 83 53 12

 3. 3
  Ce parametri trebuie să dețină telefonul?

  Pentru ca aplicația să funcționeze corect, smartphone-ul dvs. trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:
  - smartphone care operează pe Android; 
  - prezența unui modul NFC;
  - disponibilitatea GooglePlayMarket și a serviciilor Google pe dispozitiv.

 4. 4
  Școlarizare și traininguri

  Oferim angajaților clienților noștri să dobândească toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra cu produsele noastre, oferindu-le cursuri de formare și perfecționare a calificărilor în centrul nostru specializat de formare. Durata de studiu nu este limitată.