RestaurantExpert

RestaurantExpert este un pachet software conceput pentru a automatiza unitățile de catering, industria ospitalității și a divertismentului (HoReCa). Se adaptează cu ușurință la cerințele individuale a fiecărei înterprinderi. Datorită acestui avantaj softul este potrivit atât pentru o cafenea școlară mică cât și pentru o rețea mare de restaurante fast-food sau un restaurant cu stele Michelin. Pachetul nostru software RestaurantExpert este o soluție care crește și se dezvoltă odată cu afacerea clientului.

Ce sarcini rezolvă RestaurantExpert?

Pentru ce este potrivit RestaurantExpert?

Restaurant cu servire la masă

Industria restaurantelor este într-o continuă evoluție, iar gestionarea și automatizarea unui restaurant cu servire la masă au devenit din ce în ce mai importante în succesul și eficiența acestor afaceri. Implementarea tehnologiei și utilizarea sistemelor automate pot aduce numeroase avantaje, inclusiv creșterea productivității, îmbunătățirea experienței clienților și optimizarea costurilor operaționale.

Gestionarea stocurilor este un alt aspect important într-un restaurant cu servire la masă. Prin utilizarea softului RestaurantExpert, proprietarii de restaurante pot monitoriza și controla în mod eficient cantitatea și valoarea ingredientelor și materiilor prime. Aceasta ajută la evitarea pierderilor și a risipei și permite optimizarea procesului de achiziție și reînnoire a stocului. 

Restaurant de tip fast-food

Creșterea cererii pentru soluții rapide și eficiente în industria restaurantelor de tip fast food au generat necesitatea gestionării și automatizării eficiente a acestor afaceri. Restaurant Expert reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru a răspunde acestor cerințe. Prin intermediul unei interfețe ușor de utilizat, casierii pot procesa comenzile clienților într-un mod rapid și eficient.

În plus, softul oferă funcționalități de personalizare a comenzilor, permițând clienților să adauge sau să elimine ingrediente și să aleagă opțiuni suplimentare. Aceste cereri pot fi gestionate cu ușurință de către casieri, care pot transmite comenzile către bucătărie fără întârzieri.

Producere

Automatizarea unei patiserii de producere aduce numeroase beneficii, cum ar fi creșterea eficienței, asigurarea calității superioare a produselor și optimizarea afacerii. Prin utilizarea tehnologiilor avansate, monitorizarea constantă și analiza datelor, patiseriile pot obține succesul pe piață, satisfacând așteptările clienților și obținând o poziție competitivă în industrie.

Gestionarea stocurilor este un alt aspect important, prin utilizarea softului RestaurantExpert, proprietarii de patiserii pot monitoriza și controla în mod eficient cantitatea și valoarea ingredientelor și materiilor prime. Aceasta ajută la evitarea pierderilor și a risipei și permite optimizarea procesului de achiziție și reînnoire a stocului. 

Pentru ce altceva este potrivit Restaurant Expert?

Beneficiile RestaurantExpert

Scalabilitate

Potrivit atât pentru cafeneaua preferată de lângă casă, cât și pentru un lanț de restaurante francizate

Metode de plată

Numerar, card de credit, tichete alimentare, certificate cadou

Managementul comenzilor

Primește comenzi printr-un singur centru de apel sau un site web, le distribuie într-o rețea de restaurante, monitorizează livrarea către client

Control

Monitorizează prezența personalului la locul de muncă și performanțele acestuia

Planificare

Ajută la planificarea banchetelor și la calcularea volumului de achiziții pentru efectuarea lor

Echipament

Softul funcționează pe orice echipament POS, pe laptop-ul dvs, în cloud sau pe telefonul mobil al chelnerului

Ce include în sine RestaurantExpert?

 1. 1
  „Casa restaurantului”

  - aplicație de bază pentru o unitate de catering, responsabilă de preluarea comenzilor, administrarea bucătăriei și contabilitatea numerarului.

 2. 2
  „Aplicație mobilă pentru chelner”

  - aplicație pentru un dispozitiv mobil care vă permite să preluați comenzi direct de la masa clientului.

 3. 3
  „Aplicație mobilă pentru bucătar”

  - aplicație pentru tablete, destinată distribuirii sarcinilor între departamentele bucătăriei, bucătari, inclusiv și pentru a avea un feedback între bucătar și ospătar.

 4. 4
  „Monitor pentru oaspeți”

  - aplicație pentru monitoare mari ce informează clienții despre starea comenzii și ordinea de așteptare.

 5. 5
  «Call-center»

  - aplicație pentru operatorii ce preiau comenzi prin telefon sau prin intermediul site-ului web, și răspunde de funcționarea serviciului de livrare al restaurantului.

 6. 6
  «Depozit»

  - aplicație de bază pentru administrarea localului, care este responsabilă de analiză și contabilitatea depozitului.

500
Locuri de muncă automatizate
20
Bonuri se tipăresc în mediu pe minut
55
Espresso s-au vândut în timp ce ați citit această pagină
petrolexpert

RE + SE

RestaurantExpert + SalesExpert – pentru a automatiza un magazin mic și cu un punct de catering cu vânzarea de produse semifabricate la cântar sau cu produse finite. De asemenea, potrivit pentru automatizarea propriei cantine într-un magazin sau hală de producție.

petrolexpert

RE + PE

RestaurantExpert + PetrolExpert – pentru a automatiza o mică cafenea la o benzinărie. De asemenea, vă permite să automatizați un magazin mic (până la 100 de articole) la o benzinărie cu o cafenea.