Deacum fără imprimante fiscale și aparate de casă fizice pentru domeniile HoReCa, Retail, Serviciu Curier, etc.

by 2023-05-17

Modulul ISFiscalCloud

Vești grozave pentru proprietarii de afaceri în domeniile HoReCa, Retail, Serviciu Curier, etc! Intelectsoft este prima companie din Republica Moldova care a reușit să dezvolte și certifice un nou produs software – Modul fiscal ISFiscalCloud, care permite înlocuirea caselor de marcat și a imprimantelor fiscale în punctele de vânzare.

Secolul 21 a marcat începutul mileniului digital. Acum este deja dificil de imaginat un loc de muncă al casieriei într-un magazin, restaurant fără un computer cu software preinstalat pentru automatizarea activității unității. Până ieri, un astfel de loc de muncă în punctele de vânzare era dotat neapărat cu o imprimantă fiscală conectată la un computer și integrată în pachetul său software.

Modulul fiscal ISFiscalCloud, dezvoltat de Intelectsoft, este un program care este instalat la locul de muncă al casieriei și îndeplinește aceleași funcții ca o imprimantă fiscală sau o casă de marcat, chiar puțin mai mult. Pentru a stoca datele de vânzări, modulul folosește resursele informatice a PC iar pentru a tipări bonurile fiscale  aveți nevoie de o imprimantă POS obișnuită. Modulul fiscal ISFiscalCloud permite transmiterea bonurilor fiscale  către clienți prin sms sau email fără tipărirea sa fizică.

Modulul fiscal ISFiscalCloud vă permite să tipăriți bonuri fiscale, bonuri de serviciu pentru depunere/retragere de bani și să imprimați rapoartele fiscale zilnice. (Iar ce ține de rapoartele fiscale zilnice la fel nu mai este o obligațiune imprimarea lor zilnic ceea ce duce la economisirea hârtiei, timpului și desigur a resurselor financiare). În același timp, stochează în siguranță datele privind tranzacțiile finalizate fără posibilitatea de a le corecta, denatura sau șterge.

Modulul fiscal ISFiscalCloud criptează fiecare tranzacție și o trimite, conform legii, către SIA „MEV” (Monitorizarea electronica a vânzărilor), primind ca răspuns o confirmare de primire și un număr unic atribuit acesteia de către sistemul MEV. De asemenea, o copie a tranzacției este stocată în cloud-ul IS Cloud, care ulterior este disponibilă spre vizualizare.

Orice client care a facut o achizitie la o unitate unde este instalat modulul fiscal ISFiscalCloud poate verifica autenticitatea bonului fiscal primit prin scanarea codului QR unic tipărit în partea de jos a bonului cu camera telefonului. Link-ul criptat în acest cod îl va redirecționa către site-ul sistemului MEV de stat, care va afișa o copie a cecului.

O altă posibilitate este conectarea serviciului de notificare la modulul IS Cloud, care va permite oricărui client să primească o copie a chitanței prin e-mail sau prin SMS imediat după efectuarea achiziției.
De asemenea, serviciul ISFiscalCloud lucrează în combinație și cu aplicația MyDiscount unde clientul are posibilitatea de a vizualiza toate tranzacțiile efectuate.

Mulțumiri aducem echipei Intelectsoft, echipei SFS, echipei IP CTIF și partenerilor noștri pentru că ați acceptat, împreună cu departamentul pe care îl coordonați, să ne oferiți suportul în lansarea noului produs. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul dumneavoastră. Dedicarea și munca enormă pe care ați depus-o sunt foarte apreciate!