green pass moldova

GreenPass Moldova

După ce din 1 octombrie 2021, în Republica Moldova s-a impus accesul în localurile din zonele roșii, doar cu prezentarea certificatelor Covid sau a testului negativ, Compania ”IntelectSoft” SRL, a venit cu o soluție în vederea simplificării procedurii de păstrare și verificare a certificatelor de vaccinare și/sau a testelor relevante anti-COVID-19, dezvoltând o aplicație mobilă – GreenPass Moldova. Aplicația îți permite să scanezi, să fotografiezi și să imporți certificatele de vaccinare și/sau teste relevante anti-COVID-19 direct din galeria de fotografii sau galeria media a telefonului sau prin încărcarea fișierelor cu extensia PDF. Totodată, cu ajutorul GreenPass Moldova, vei fi informat non-stop de situația atât din Republica Moldova cât și din străinătate cu privire la regulile și restricțiile călătoriilor în perioada pandemică. Și asta nu e tot.

Ce sarcini rezolvă GreenPass Moldova?

Beneficiile GreenPass Moldova

Siguranța familiei tale.

Aplicația permite scanarea și salvarea certificatelor apropiaților tăi, toate astea pentru a simplifica călătoriile împreună cu cei dragi.

Este însoțitorul tău.

Doar în câteva minute ai alături un însoțitor care va fi mereu alături. Este un instrument sigur, ușor și accesibil. Scanezi QR codul și deja ai la îndemână certificatul de vaccinare în formă digitală.

Două versiuni lingvistice.

GreenPassMoldova reprezintă un produs ajustat la necesitățile tuturor cetățenilor, fiind disponibil atât în versiunea Română, cât și în versiunea Rusă, pentru a prezenta utilizatorilor o interfață ușor de accesat pentru vorbitorii ambelor limbi.

Aplicație gratuită.

GreenPass Moldova a fost dezvoltată de Compania ”IntelectSoft”, disponibilă gratuit atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Sigur și securizat.

Introduci doar un set limită de informații necesare pentru a avea un profil personalizat. Mai mult ca atât, informația se stochează doar în telefonul Dvs și nu poate fi accesată de persoane terțe sau alte entități străine.

Mereu informat.

Primești informații actualizate cu privire la călătorii în perioada pandemică. Totodată ești informat din rapoartele oficiale zilnice și săptămânale, despre evoluția procesului epidemiologic în Republica Moldova.

GreenPass Moldova - mereu liber în acțiuni!

Prezentarea și validarea certificatelor într-o singură aplicație.

Odată cu salvarea certificatului are loc și verificarea propriu-zisă, astfel, tu primești confirmarea validității lui. Certificatul Covid dorit poate fi selectat în aplicație și prezentat după solicitare. Aplicația arată data efectuării vaccinei, tipul acesteia și numărul de doze administrat. De asemenea, pot fi afișate toate datele conținute în codul QR al unui certificat.

GreenPass Moldova - loc sigur și unic de colectare a certificatelor.

Cu ajutorul GreenPass Moldova ai toate certificatele celor dragi, ușor accesibile, într-un singur loc.
O facilitate adăugătoare este că nu mai ai nevoie să descarci zeci de aplicații, în cazul în care te-ai vaccinat în altă țară. GreenPass Moldova este o aplicație la nivel internațional, aici, pot fi salvate și verificate și certificatele UE, privind vaccina împotriva Covid-19.


Siguranță în activitate.

Afacerile au nevoie și ele de siguranță, de aceea GreenPass Moldova este soluția ideală pentru o activitate sigură și mai puțin supusă riscului de îmbolnăvire cu Covid-19. În urma restricțiilor impuse de către autorități cu privire la accesul în spațiile publice precum și în localuri aflate în zona roșie, a apărut și necesitatea controlului mai precaut a măsurilor luate pentru oprirea răspândirii virusului precum și verificarea veridicității certificatelor de vaccinare. Asemenea măsuri vă permit să vă protejați nu doar clienții, dar și personalul dvs, prin asta diminuând la maxim riscul de a sista activitatea.

Ușor de descărcat

GreenPass Moldova direct în PlayMarket sau App Store.

Ușor de accesat

Design ce permite accesarea comodă și rapidă.

Mereu informat

Ești mereu informat despre situația pandemică.

Gratuită

Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS.