mydiscount

MyPetrol

MyDiscount este o soluție IT concepută pentru a vă extinde baza de clienți precum și a vă asigura fidelitatea clienților actuali. Totodată, aplicația oferă confortul maxim pentru clienți (indiferent de domeniul de activitate) utilizând smartphone-ul pe post de dispozitiv în care sunt stocate toate cardurile de fidelitate, astfel înlocuind cardurile de plastic învechite și incomode. Adițional, MyDiscount oferă un program universal de bonusuri care permite fiecărui client să acumuleze puncte de fidelitate pentru achizițiile făcute în rețeaua partenerilor și să le utilizeze la propria lor discreție. Aplicația MyDiscount este compatibilă atât cu softurile dezvoltate de către noi ca: SalesExpert, RestaurantExpert, PetrolExpert cât și cu software terțe.

Ce sarcini rezolvă MyDiscount?

De ce afacerea ta are nevoie de MyDiscount?

refuzul de la plastic

Refuzul de la plastic

Primele carduri din plastic au apărut în Statele Unite în anii 1950 pentru a înlocui carnetele de cecuri, astfel utilizarea acestora au fost depășite de timp iar tendința actuală este de a concentra toată informația necesară în smartphonul tău, care la necesitate poate fi accesată ușor. Un moment foarte important este protejarea naturii, prin refuzul utilizării cardurilor din masă plastică astfel contribuind direct la salvarea mediului ambiant. Totodată, acestea posedă numeroase dezavantaje:

Digitalizarea cardurilor vechi

Trăim în secolul 21, secolul în care o persoană poate ieși din casă, uitând orice altceva înafară de telefonul său mobil. Astfel, chiar și după efectuarea unor cumpărături neprogramate la unul din magazinele sale preferate, clientul va putea profita de reducere utilizând smartphone-ul său. Un smartphone are o serie de avantaje:

digitalizarea cardurilor vechi
discount card mydiscount

Pentru cine este potrivit MyDiscount?

Beneficiile MyDiscount

O aplicație în loc de sute

MyDiscount conține reducerile către toate magazinele necesare, clientul nu va mai fi nevoit să instaleze zeci de aplicații a diverse magazine.

Baza de clienți unici

Orice client care accesează platforma MyDiscount în unitatea comercială a oricărui partener al platformei, va deveni automat clientul dvs.

Fără cost de emitere

Conectarea noilor clienți la MyDiscount este gratuită. Proiectarea, imprimarea și distribuirea cardurilor către clienți este un lucru din trecut.

mydiscount QR
Acumularea punctelor

Acumularea și utilizarea punctelor în cadrul programului de bonusuri, încurajează clientul să revină din nou la unitate pentru a le utiliza.

Digitalizarea cardurilor vechi

Orice client care deține un card de reducere, îl poate conecta rapid la aplicația MyDiscount, chiar în momentul achiziției, astfel nu mai e necesară utilizarea fizică a cardurilor.

Imposibilitatea falsificării

Datele unui card din plastic pot fi ușor copiate (falsificate) în schimb copierea datelor din aplicația MyDiscount este imposibilă.

ios/android mydiscount download

Descarcă pentru iOS și Android

100000
clienți care folosesc deja MyDiscount
20
clienți care primesc puncte în fiecare minut
100
achiziții s-au făcut în timp ce ați citit această pagină

Eşti comerciant?

Află cum poţi deveni partener MyDiscount