Politica de confidențialitate Sales Agent

Sales Agent este o aplicație specializată destinată magazinelor și reprezentanților comerciali pentru gestionarea și eficientizarea procesului de vânzare. Această aplicație vine cu o serie de caracteristici și funcționalități care facilitează comunicarea între reprezentanții de vânzări și sediul central, precum și procesul de plasare a comenzilor și monitorizarea vânzărilor.

Introducere
Mulțumim că utilizați aplicația Sales Agent. Această pagină vă informează despre politica noastră privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea datelor personale atunci când utilizați aplicația noastră. Ne dorim să asigurăm că datele dvs. personale sunt protejate și utilizate în conformitate cu legislația în vigoare privind confidențialitatea datelor.

Colectarea și Utilizarea Datelor

Prin utilizarea aplicației Sales Agent, pot fi colectate anumite tipuri de date pentru a asigura funcționalitatea și îmbunătățirea experienței dvs. de utilizare. Aceste date pot include:

  • Informații de identificare personală (nume, prenume, denumirea companiei, etc.) pentru a vă autentifica în aplicație și pentru a vă contacta în legătură cu serviciile oferite.
  • Date de contact ale clienților dvs. furnizate de la software terț pentru a plasa comenzile.
  • Informații despre comenzile plasate și produsele achiziționate pentru a facilita gestionarea și procesarea vânzărilor.
  • Date de utilizare și activitate, inclusiv informații despre modul în care utilizați aplicația, pentru a îmbunătăți funcționalitatea și a adapta serviciile la nevoile dvs.

Securitatea Datelor

Ne angajăm să protejăm datele dvs. personale și să luăm măsuri pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă sau dezvăluirea datelor. Utilizăm tehnologii de securitate pentru a proteja informațiile colectate și stocate.

Dezvăluirea Datelor

Datele dvs. personale nu vor fi extrase, plasate sau transferate terților în afara contextului serviciilor oferite prin aplicația Sales Agent. Putem dezvălui datele dvs. personale doar în situații legale sau pentru a respecta obligațiile legale, protejând drepturile sau siguranța noastră sau a altor utilizatori.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările aduse aplicației sau reglementărilor în vigoare. Vă recomandăm să verificați această pagină periodic pentru a vă informa cu privire la orice modificări. Utilizarea continuă a aplicației după aceste modificări reprezintă acceptul dvs. al acestor modificări.

Informații juridice

Adresa office: str. Alba Iulia 154 et.3
Adresa juridică: MD-2051,Republica Moldova, mun. Chisinau, str. Alba-Iulia, nr. 200, ap. 105.

Contacte
Pentru orice informații cu privire la aplicația Sales Agent, vă rugăm să apelați la nr. (+373) 22 835 312