Microchirurgia ochiului -12 ani alături de cei care te fac să vezi lumea altfel

by 2020-11-06

De mai bine de 25 de ani la Chișinău, funcționează o clinică unică „Centrul oftalmologic de microchirurgie a ochilor din Moldova”, care a implementat cele mai bune practici și experiența oftalmologiei mondiale de astăzi. De-a lungul anilor, metodele de tratare a clinicii au fost perfecționate, iar implementarea noilor tehnologii a permis tratarea unor noi afecțiuni, astfel a fost extins spectrul serviciilor oferite. Mii de pacienți: adulți și copii și-au tratat patologiile oculare.

Deoarece clinica este într-o continuă dezvoltare, asimilând și implementând noi tehnologii, metode de tratament, micșorând semnificativ timpul de tratare, toate acestea au devenit obiective prioritare inclusiv pentru echipa IntelectSoft, prin urmare deja de ani buni, clinica folosește un produs unic adaptat cerințelor sale specifice, dezvoltat de specialiștii IntelectSoft, Medical Expert. Elaborarea acestui produs ne-a făcut să devenim mai ambițioși  astfel dezvoltând paralel și spectrul serviciilor prestate de compania noastră, fiind deschiși pentru noi provocări.

Actualmente, complexul software MedicalExpert acoperă întregul ciclu de diagnosticare și tratament al pacienților, de la programarea unei întâlniri primare cu un medic prin telefon sau printr-o înregistrare online și finisând cu externarea pacienților după tratarea afecțiunilor oculare atestate.

Microchirurgia Ochiului - Medical Expert
Microchirurgia Ochiului - Medical Expert

Pentru a evita aglomerarea de pacienți în apropierea birourilor în clinică, am implementat un sistem de rând electronic. La fiecare etapă, sistemul software stochează toate informațiile despre rezultatele examinărilor efectuate, investigații aferente, redirecționarile către alți medici, caracteristicile operațiilor efectuate. Dacă tratarea unei afecțiuni e de o durată mai lungă, și necesită vizite periodice ale pacientului la clinică,  medicul curant are mereu posibilitatea de a urmări intreg procesul de tratare a afecțiunilor atestate precum și dinamica acestora.

Totodată, pacientul poate descărca copii ale tuturor extraselor stocate în „Cabinetul personal” de pe site-ul clinicii. Iar pentru că după orice tratare sunt necesare investigații de diagnosticare, controale periodice repetate, MedicalExpert îi va reaminti acest lucru printr-un mesaj de înștiințare, expediat automat pe nr. de telefon al pacientului.

Suntem recunoscători „Centrului oftalmologic de microchirurgie a ochilor din Moldova” pentru încrederea și loialitatea acordată și suntem bucuroși că am adus contribuția noastră modestă întru implementarea viziunii dumneavoastră care s-a dovedit a fi una de succes, astfel încât mii de oameni să poată privi lumea într-un mod nou.