Automatizarea cu succes a showroom-ului Dekora.md

by 2021-06-02

La baza Dekora.md este compania “Peisaj-Art” S.R.L., domeniul de activitate al căreia este importul și distribuția B2B materialelor de construcție pentru finisări și decorațiuni, pe întreg teritoriul Republicii Moldova.
În perioada de activitate a companiei din 2006 și până în prezent au avut o ascensiune continuă și tot așa planifică să se dezvolte. Datorită cererii la produsele sale deosebite, cât și pentru ale fi de ajutor designerilor, beneficiari finali, etc., în 2014 au deschis un show-room în care pot fi găsite soluții în conformitate cu ultimele tendințe în domeniul construcției.
Astfel, produsele dekora.md sunt folosite la finisarea și decorarea numeroaselor spații locative și comerciale pe tot teritoriul Republicii Moldova.

În show-room veți găsi o gamă largă de produse, de cea mai înaltă calitate care vor satisface cele mai pretențioase gusturi, dar și o colecție impresionantă de mașini și motociclete retro.

automatizarea cu succes a showroom-ului dekora salesexpert
dekora.md magazin
automatizarea cu succes a showroom-ului dekora

Dorim să-i felicităm pentru deschiderea unui nou show-room (cu o suprafață mai mare) unde la sigur veți obține o consultare consistentă, deservire rapidă, inclusiv o bună dispoziție.

dekora.md intelecsoft

Cu toții știm că în spatele unei afaceri de succes se află multă muncă, o bună organizare și desigur un sistem de gestiune cap/coadă ce include automatizarea tuturor proceselor începând cu comandarea bunurilor către furnizor până la vânzarea acestora către clienții finali.

automatizarea cu succes a showroom-ului dekora intelectsoft

Ne-au oferit încrederea lor prin folosirea sistemului nostru de gestiune SalesExpert, iar nouă nu ne rămâne decât să ne bucurăm că Au Ales IntelectSoft !

automatizarea cu succes a showroom-ului dekora Sales Expert