10 ani de continuă dezvoltare alături de Andys Pizza

by 2022-01-31

Deschisă în 1999, Andy’s Pizza și La Plăcinte este cea mai mare și populară rețea de restaurante din Republica Moldova. În toți acești ani afacerea a crescut dinamic și a început să caute o soluție progresivă care să ofere angajaților o muncă convenabilă și rapidă iar clienților comenzi livrate la timp. Din 2013 au găsit soluția, și au ales să automatizeze procesul afacerii prin intermediul Companiei Intelectsoft.

Familiale și foarte iubite, restaurantele se bucură de un număr mare de clienți zilnic. Însă, în această industrie, pe lângă ospitalitate, contează și viteza în interacțiunea cu clienții.

Pentru Andy’s Pizza, specialiștii noștri au reproiectat modulul „Call-Center”, care procesează comenzile de la clienți primite telefonic sau prin intermediul site-ului companiei. În direct, operatorul care prelucrează comanda vede unitățile cele mai apropiate de client care o pot pregăti și livra, evaluează volumul de muncă al bucătarilor și disponibilitatea curierilor. Dacă unele localuri nu pot pregăti în prezent una dintre preparatele comandate, programul avertizează operatorul despre acest lucru. Operatorul monitorizează starea comenzii din momentul în care aceasta este transferată în bucătăria restaurantului, până la livrarea către client și poate interveni în orice moment dacă este necesar.

automatizare andys pizza

O opțiune suplimentară a modulului „Call-Center”, realizată la comanda lui Andys Pizza este posibilitatea de a rezerva o masă în orice restaurant pentru o anumită oră, iar cu ajutorul pachetului software RestaurantExpert clientul va fi deservit exact la ora rezervării făcute.
Totodată, această opțiune ajută să fie prealabil estimată cantitatea de oaspeți pe care o va avea restaurantul pentru a putea fi construite corect procesele de lucru.

În condițiile actuale de piață, nu se mai poate imagina un restaurant fără echipamente moderne și software special specific industriei și care să țină cont de toate caracteristicile cateringului. Toate acestea îl ajută pe antreprenor să-și conducă cu succes afacerea, ținând cont de cerințele din ce în ce mai mari ale clienților, atât în ​​ceea ce privește calitatea preparatelor, cât și a deservirii.

andys pizza restaurant

Principalele criterii care au influențat alegerea de către Andys Pizza a pachetului software RestaurantExpert, a fost toate beneficiile pe care acesta le oferă și siguranța garantată cu care se lucrează. Odată cu softul, ei ne-au ales și pe noi, iar aici ne simțim profund mândri că avem o colaborare frumoasă și plină de rezultate săvârșit de bune în tot acest timp.

Există cel puțin cinci motive pentru care un deținător de afacere precum restaurant, cafenea, fast-food, cantină, patiserie, club, etc., ar trebui să acorde preferință pachetului RestaurantExpert:

  1. Clienții sunt deserviți mai rapid;
  2. Control asupra prezenței și performanței personalului;
  3. Rapoarte exacte disponibile în orice moment;
  4. Gestionarea stocului în depozit;
  5. Încărcarea datelor în contabilitate.

Pachetul RestaurantExpert este și modular – există aplicații pentru managerii de sală și chelnerii care sincronizează datele între ei (ospătarul a acceptat comanda, bucătarul a văzut ce bucate să prepară).

Dacă e să vorbim despre Andy’s Pizza și La Plăcinte, ei au și o serie de clienți corporativi. RestaurantExpert, permite importarea plăților din sistemul client-bancă, primite în contul curent, și creditarea în soldul clienților. La sfârșitul lunii, pachetul software creează facturi fiscale pentru toți clienții corporativi, care pot fi tipărite sau transferate către destinatari prin intermediul SIA (sistemul informațional automatizat) E-Factura.

Și în final, automatizarea unui restaurant sau a unei alte unități de catering astăzi nu este o chestiune de prestigiu, ci de necesitate. Companiile declară că după introducerea sistemelor moderne, profiturile acestora au crescut semnificativ. Procesul de automatizare fiind nu doar unul care dă roade, dar și unul care se răscumpără foarte repede datorită rezultatelor pe care le aduce. La capitolul roade, Andys Pizza cu desăvârșire se poate lăuda.

Vă mulțumim „ANDYS PIZZA” pentru buna colaborare și încrederea acordată IntelectSoft. Parteneriatul nostru ne motivează să devenim și mai buni, astfel asigurând implementarea tuturor obiectivelor propuse, ca să aveți parte de o creștere dinamică a afacerii.