6 ani de continuă dezvoltare alături de compania „Vento”

by 2020-10-22

    În doar 6 ani de prezență pe piața moldovenească, compania ”Vento”  a reușit să-și consolideze poziția în rândul companiilor petroliere, fiind unul dintre cei mai importanți jucători pe piața carburanților. Datorită amplasării strategice, rețeaua stațiilor de alimentare cu combustibil „Vento”  acoperă toată țara, furnizând cea mai bună producție în materie petrolieră, din România, Austria și Belarus. În prezent compania deține un număr de peste 80 de stații moderne de alimentare cu combustibil și cca. 70 de magazine conexe acestora, cu o echipă impunătoare de personal calificat (peste 800 de angajați) care asigură buna gestiune (funcționare) a acestora.

         Lăsând modestia la o parte :), credem că o bună parte a succesului acestei companii se datorează produselor software utilizate, PetrolExpert + SalesExpert, acestea asigurând automatizarea afacerii la cel mai înalt nivel.

Astfel, în cei 6 ani alături de compania ”Vento”  am reușit să implimentăm mai multe proiecte de succes cum ar fi:
  1. Cabinet personal pentru monitorizarea cheltuielilor, modificarea limitelor la carduri, generarea rapoartelor și descărcarea facturilor pentru combustibilul consumat.
  2. Sistemul de carduri ce include discounturile, acumularea de bonusuri, generarea și imprimarea certificatelor cadou.
  3. Contract electronic ce dictează condițiile de preț, condițiile de discount, condițiile de credit, tipurile de asortiment, lista de carduri și limitele care aparțin contractului. Notificări prin email, sms sau push despre sumplinirea sau consumarea combustibilului.
  4. În Retail a fost elaborat un sitem complex de analiză a eficienții vânzărilor.
  5. e-Factura, descarcărea facturilor pentru combustibilul consumat

         Vă mulțumim pentru buna colaborare și încrederea acordată IntelectSoft. Parteneriatul nostru ne motivează să devenim și mai buni, astfel asigurând implementarea tuturor obiectivelor propuse, pentru ca voi să aveți parte de o creștere dinamică a afacerii.