Automatizarea cu succes pizzeriei Carpini

by 2022-06-09
Intelectsoft a făcut o călătorie mai lungă, unde și de data aceasta a contribuit la automatizarea unei afaceri din Moldova.🤩  
Este vorba despre Pizzeria Carpini, situată în s.Cărpineni, or. Hâncești. Locul unde vizitatorii pot să se delecteze cu cele mai gustoase bucate din produse naturale și atent selectate.

La Carpini, am instalat softul #RestaurantExpert ceea ce va ușura și optimiza în cel mai pozitiv mod munca angajaților dar și a patronilor. Garantarea acestui rezultat vine și cu ajutorul echipamentelor partenerului nostru – Tecsol.

✅ Ne propunem ca softul #RestaurantExpert să fie instalat în cât mai multe afaceri din Republica Moldova, astfel contribuind la o dezvoltare de succes și în continuu a antreprenorilor locali.
Deci, vă îndemnăm să faceți o vizită la Pizzeria Carpini pentru a face cunoștință cu ei și a savura din “Gustul care nu se uită”!
Pizzeria Carpini
or. Hincesti, s. Carpineni, str. Iurii Gagarin 60
Carpini

Vă mulțumim „Carpini ” pentru buna colaborare și încrederea acordată Intelectsoft. Parteneriatul nostru ne motivează să devenim și mai buni, astfel asigurând implementarea tuturor obiectivelor propuse, ca să aveți parte de o creștere dinamică a afacerii.