Atenție! Escroci! Site-ul Andys Pizza a fost clonat!

by 2021-06-03

Odată cu dezvoltarea erei digitale și trecerea treptată a tranzacțiilor financiare pe mediul online, apar persoane fără scrupule care încearcă să profite de neatenția deținătorilor de carduri, conturi.

Pachetele software SalesExpert și RestaurantExpert au un API convenabil care le permite clienților noștri să integreze site-urile sale în pachetele noastre software ca să permită clienților săi să procure bunuri și servicii online.

Un exemplu elocvent a astfel de cooperări este site-ul celei mai mari rețele de pizzerii din țară, andys.md. Comenzile de pe acest site merg la modulul CallCenter al software-ului RestaurantExpert și sunt transferate în pizzeria cea mai apropiată de client, astfel încât comanda să fie livrată cât mai rapid posibil.

Din păcate, în internet a fost creat fraudulos un duplicat al acestui site, andysmd.com, care în timp real, instant, copiază meniul de pe site-ul original iar ca consecință detaliile cardului bancar introduse de utilizator, ajung în mâinile escrocilor.

andys pizza site fals

Compania IntelectSoft folosește cele mai moderne standarde de securitate în produsele sale, datele utilizatorilor noștri sunt protejate în mod fiabil, iar datele cardurilor lor bancare nu sunt stocate, respectiv nu pot fi utilizate de o persoană neautorizată.

Totodată, acest caz arată cât este de important să rămâneți vigilenți atunci când faceți cumpărături online.

  • Nu introduceți niciodată datele cardului dvs. bancar pe un site în care nu sunteți sigur la 200% ;
  • Dacă este posibil, utilizați portofele electronice PayPal, PayNet, QWallet, BPay;
  • Dacă nu este posibil să folosiți un portofel electronic, mereu păstrați la îndemână un card bancar cu o sumă mică de bani, pe care îl supliniți la necesitate. Efectuați achiziții doar cu acest card, nu folosiți niciodată un card cu fonduri consistente, astfel încât, dacă datele dvs. sunt furate, escrocii nu vor putea incasa sume semnificative.
  • Fiți atenți, rețineți că site-ul unui escroc poate fi deghizat ca un site în care aveți încredere.