Automatizarea cu succes a cafenelei Nani Gusto

by 2021-12-20

Ce-ar mai fi de spus despre o cafenea care emană atâta căldură familiară? Poate despre atmosfera de suflet, ambianța caldă și alegerea lor de la Intelectsoft, nu? Discutăm toate astea în cadrul prezentării noului client – Nani Gusto.

Pe ei îi cunoaștem de ceva timp și vă asigurăm că s-a meritat. Imediat cum am deschis ușa cafenelei, ne-a fost clar de ce laudă mulți acest loc și de ce este tot mai des vizitat. Am văzut toată dragostea și pasiunea pe care o depun proprietarii Nani Gusto în această afacere de familie și cu câtă străduință dezvoltă acest loc minunat în localitatea lor natală – comuna Budești.

nani gusto


Compania ”Nani Gusto” SRL e la început de drum și deja face pași mari pentru a obține o afacere corect administrată. De la Intelect Soft ei au ales software-ul Restaurant Expert – softul dedicat industriei HoReCa, destinat să ofere o viziune de ansamblu de la preluarea comenzii, deservirea clienților, emiterea bonului de plată, până la evidența stocurilor și gestionarea lor în depozit. În același timp oferă o comunicare eficientă și în timp real între ospătari, bucătari, contabili și manageri.

automatizare nani gusto


Companiile din domeniu HoReCa au nevoi unice când vine vorba de software-ul de management, de aceea ne putem bucura că softul Restaurant Expert se poate cu ușurință adapta la cerințele individuale fiecărei companii. Poate fi folosit de către orice companie din industria HoReCa și este dedicat gestionării oricărei afaceri de tip: cafenea, restaurant, bar, pub, catering, terasă, patiserie, fast-food sau tip street food.

Cu softul Restaurant Expert v-am făcut cunoștință, acum ne întoarcem la Nani Gusto. Am omis să vă spunem adresa exactă.

Deci, cafeneaua se află la intrare în comuna Budești, str. Chișinău 1/J.

Nu ezita să faci și o excursie prin localitate. 😉

Vă mulțumim „Nani Gusto” pentru buna colaborare și încrederea acordată IntelectSoft. Parteneriatul nostru ne motivează să devenim și mai buni, astfel asigurând implementarea tuturor obiectivelor propuse, ca să aveți parte de o creștere dinamică a afacerii.