Mai multă lumină alături și doar cu LuminaLED

by 2021-12-16

Iluminatul de calitate oferă un plus de stil și un aspect plăcut interiorului, îmbinarea perfectă a utilității și esteticului creează acea atmosferă plină de confort care deseori o numim „ACASĂ”. Această ambianță o creați cu LUMINALED, compania care este primul producător de echipamente LED din Republica Moldova, în conformitate cu toate normele și standardele UE.

   LUMINALED, în decursul activității sale, a reușit deja să împartă plăcerea luminii în multe case din țară și nu numai, scopul companiei fiind elaborarea celor mai eficiente surse de iluminat cu LED, respectând noile tendințe și tehnologii în acest domeniu.
    La ei găsiți unul din cele mai bogate showroom-uri, unde mereu vă va întâmpina o echipă tânără și prietenoasă gata să vă ofere cel mai profesionist suport în alegerea soluției perfecte pentru proiectul pe care-l aveți.

lumina led


 Tot la LUMINALED, timpul consumat de client pentru procesul de cumpărare este scurt și calitativ. Suntem împreună încă de la începutul activității sale, respectiv avem grijă de clienții lor precum și de ai noștri. Și fiindcă punem valoare pe acest aspect, am contribuit la showroom-ul LUMINALED prin implementarea complexului nostru comercial și de gestionare a depozitelor – SalesExpert. Alegând software-ul dat, ei au obținut un sistem operațional, corect și bine gestionat, îndreptat să ușureze atât munca angajaților cât și să își îndeplinească dorința de a fi mai aproape de clienți, mai repede și mai eficient.

SalesExpert luminaled

Astfel, în showroom, după ce ați efectuat plata comenzii, vă puteți petrece timpul așteptând pregătirea acesteia într-un lounge confortabil, savurând o ceașcă de cafea. Aici am instalat un monitor special care vă va informa îndată ce comanda va fi gata. Pentru ca așteptarea să nu fie prea lungă, am instalat monitoare speciale și în depozite pentru a informa cu promptitudine angajații despre noile comenzi care necesită pregătire.

Și când vorbim de corectitudine și operativitate ne referim și la implementarea softului Stock Manager, acesta ajută compania să cunoască în timp real cantitatea stocurilor pentru fiecare produs în parte, să verifice prețurile, să efectueze facturile de intrare, actele de transfer de la un depozit la altul, prelucrarea inventarierei și multe alte funcții care ajută la o bună gestionare a afacerii. Aceste multiple procese, în cazul clientului LUMINALED, sunt realizate cu ajutorul Terminalelor de colectare a datelor, model T80-2D. Opțiunile date fiind foarte utile și comode când vine vorba, spre exemplu, de rapiditatea efectuării operațiunii și productivitatea business procesului.

stock manager luminaled


Dacă sunteți în căutarea unor corpuri de iluminat de calitate, vă recomandăm să efectuați o vizită în showroom-ul lor situat pe str. Mihai Sadoveanu 42.

Vă mulțumim „LuminaLED” pentru buna colaborare și încrederea acordată IntelectSoft. Parteneriatul nostru ne motivează să devenim și mai buni, astfel asigurând implementarea tuturor obiectivelor propuse, ca să aveți parte de o creștere dinamică a afacerii.