Automatizarea cu succes a stațiilor de alimentare cu combustibil Now Oil Retail

by 2021-10-18

Stațiile Peco au devenit rapid locul favorit al automobiliștilor. Dacă anterior acestea erau doar stații de alimentare cu combustibil, astăzi acestea prestează o gamă largă de servicii devenind locul preferat pentru posesorii de automobile (în special a tinerilor).
Apropo, dacă ai puțin noroc, aici îți poți găsi și a doua jumătate servind cafeaua la terasă.

now oil retail


În Stațiile Peco „Now Oil Retail” veți găsi mereu un personal binedispus și produse de calitate. Aspectul stațiilor (interior/exterior) sunt în concordanță cu noile tendințe de amenajare, iar în materie de carburanți stațiile „Now” oferă clienților Benzină Euro 98, Euro 95, Diesel și GPL. În prezent compania deține un număr de 8 stații Peco amplasate în apropierea localităților: Anenii Noi, Bălți, Bozieni, Drăgușenii Noi, Goieni, Chișinău, Suruceni, Taraclia.

now oil peco

O benzinărie de acest nivel este similară unui mecanis complex al unui ceas elvețian, când calitatea și viteza de lucru depind de munca bine coordonată a tuturor pieselor. Automatizarea rețelei de stații Peco NOW a fost o provocare pentru echipa IntelectSoft, solicitând cerințe excepționale cu privire la pachetul software PetrolExpert.

Software-ul utilizat la coloanele de distribuţie a produselor petroliere din stațiile de alimentare Now Oil are o legătură directă cu pachetul PetrolExpert. De îndată ce pistolul pompei de combustibil este aplicat în rezervorul mașinii, cantitatea maximă posibilă de alimentare este blocată temporar în contul clientului, iar când pistolul este returnat, suma pentru combustibilul achiziționat este debitată automat din contul clientului, luând în considerare toate reducerile pentru client.

Comandând o ceașcă de cafea sau o salată în cafeneaua din cadrul stației Peco, clientul fără a pierde timpul, poate lăsa mașina în parcare sau la spălătorie și să se plimbe la pas prin minimarket, așteptând afișarea pe ecrane a numărului său de ordine. Totodată, acesta nu va observa prin apropiere angajații magazinului care efectuează inventarierea bunurilor, fără a perturba procesul de tranzacționare.

Savurând cafeaua în discuții cu prietenii, clientul poate accesa contul său personal pentru a verifica soldul cardului de combustibil, poate seta limitele necesare și îl poate suplini fără a se ridica de pe scaun. Iar dacă clientul este o persoană juridică, atunci acesta nu trebuie să se gândească cum să obțină o factură fiscală pentru combustibilul consumat, deoarece o va primi automat la sfârșitul lunii prin SIA (sistemul informațional automatizat) E-Factura.

intelectsoft Now oil retail automatizare

Vă mulțumim „Now Oil Retail” pentru buna colaborare și încrederea acordată IntelectSoft. Parteneriatul nostru ne motivează să devenim și mai buni, astfel asigurând implementarea tuturor obiectivelor propuse, ca să aveți parte de o creștere dinamică a afacerii.