Automatizarea cu succes a stațiilor de alimentare cu combustibil „Aflogen”

by 2021-12-15
Un motor de succes pentru afacerea dvs îl constituie optimizarea și automatizarea tuturor proceselor.
Prin urmare, clientul nostru – stația peco #Aflogen, a obținut un sistem complex de soft pentru automatizarea și gestionarea mai eficientă a afacerii.

Dacă nu ai reușit să faci o vizita la „Aflogen”, îți zicem noi, motivele principale pentru care trebuie neapărat să o faci:
  1. Din motiv că au ales sistemele de automatizare de la #intelectsoft, cumpărăturile tale vor fi mai rapide, astfel încât nu vei fi nevoit să stai în rânduri încărcate de nervi;
  2. Procesul de alimentare va fi scurt, fiindcă cei de la „Aflogen” știu cât de prețios e timpul tău și au grijă să nu îl risipească în zadar;
  3. În cele din urmă dar nu în ultimul rând, la „Aflogen” nu doar alimentezi automobilul cu combustibil de calitate, ci te încarci și tu cu energie îmbibată de pozitiv datorită deservirii și cafelei servite.
Cu siguranță te-ai convins deja că merită să îi vizitezi, așa-i? 
Îi găsești în orașul Ialoveni, traseul Chișinău-Hîncești km. 9.
Grăbește-te, ei deja te așteaptă. 

Vă mulțumim „Aflogen” pentru buna colaborare și încrederea acordată IntelectSoft. Parteneriatul nostru ne motivează să devenim și mai buni, astfel asigurând implementarea tuturor obiectivelor propuse, ca să aveți parte de o creștere dinamică a afacerii.