Price Checker – verificatorul care răspunde rapid la întrebările legate de preț!

by 2022-02-22

Pe măsură ce noile tehnologii intră în industria lor pentru a oferi o experiență mai bună pentru clienți, IntelectSoft rămâne a fi compania care dezvoltă în permanență soft-uri și aplicații întru îmbunătățirea proceselor comerciale și de automatizare. Prezentăm aplicația Price Checker, gata să fie instalată în orice punct comercial.

Dispozitivul SunPos Elite împreună cu aplicația Price Checker oferă o multitudine de funcții utile. De exemplu, pe lângă posibilitatea de verificare a prețului, deținătorii acestora pot introduce sub formă de vizual promoțiile aflate în magazin, informație despre produs, reclame cu produsele noi apărute sau oricare altă reclamă comercială. 

Price Checker este un instrument de consultare a prețurilor ideal pentru magazine universale, supermarketuri, magazine de import, magazine de sport, articole de papetărie, librării, magazine de articole pentru uz casnic, magazine de băuturi alcoolice și pentru afaceri care în general doresc să-și accelereze și să-și crească vânzările, permițând clienților să cunoască prețurile produselor fără a fi nevoie să întrerupă procesul de facturare și încasare în numerar.

Aplicația permite clienților afacerii tale să verifice prețurile produselor printr-un computer convențional și un cititor de coduri de bare conectat la acesta, fără a fi nevoie să meargă la casierie. Acest lucru permite oricărui cumpărător să afle el însuși prețul produsului și să decidă în prealabil dacă prețul îi convine sau nu, cu ajutorul unui verificator de prețuri, fiecare client din supermarket poate determina costul final al coșului său de cumpărături, ceea ce este foarte convenabil atunci când o persoană nu este sigură că are suficiente fonduri pentru a plăti pentru toate bunurile pe care le-a ales.

Un instrument de verificare a prețurilor codurilor de bare într-un magazin are mai multe avantaje. Iată cele mai comune:

  • Crește interacțiunea și implicarea cu clientul;
  • Sursă accesibilă de informații despre produse;
  • Încurajează vânzările suplimentare;
  • Scutește clientul de așteptările lungi doar pentru a afla prețul;
  • Eliberarea personalului de întrebările frecvente legate de preț.

Obiectivul principal este reducerea timpului de așteptare a clienților pentru a consulta prețuri diferențiate, oferindu-le autonomie de a face analiză pe cont propriu în timp ce fac cumpărături în supermarket.

Suntem specializați în proiectarea de softuri și aplicații de încredere pentru continuitatea activității tale. Împreună cu partenerul nostru Tecsol reușim să ridicăm un nou nivel de automatizare și dezvoltare a afacerilor din Republica Moldova.