Automatizarea cu succes a magazinului Bizu.md

by 2021-12-15
Pentru a consolida afacerea în timpul recesiunilor economice e nevoie de noi instrumente pentru integrarea business proceselor. Un rezultat considerabil vine odată cu integrarea echipamentului de control și sisteme de automatizare capabile să urmărească nivelul de creștere a afacerii pe care o dezvolți.

Astăzi, îți facem cunoștință cu încă un client al Companiei IntelectSoft.
Bizu.md este o tânără rețea de magazine contribuitoare la imaginea bărbătească, unde eleganța, perfecțiunea și masculinitatea se completează una pe alta reușind să definească un stil unic.

Pentru a valorifica progresul, Compania Bizu.md a investit în propria dezvoltare cu ajutorul pachetului de software – SalesExpert, obținând un șir de beneficii, care fără dubii, vor avea un impact pozitiv asupra afacerii:
– îmbunătățirea proceselor de vânzare;
– o gestionare mai bună a stocurilor de depozit;
– managementul personalului;
– managementul rețelei de vânzare;
– încărcarea datelor în contabilitate;
– evidența analitică;
– și multe altele.

Credem cu desăvârșire că Bizu.md este un exemplu demn de urmat, pentru afacerile în curs de dezvoltare.
Locuitorii capitalei găsesc magazinul Bizu.md pe str. Kiev 16/1, iar locuitorii din orașul Bălți se pot bucura de acest magazin amplasat pe str. Nicolae Iorga 10A.

Vă mulțumim „Bizu.md” pentru buna colaborare și încrederea acordată IntelectSoft. Parteneriatul nostru ne motivează să devenim și mai buni, astfel asigurând implementarea tuturor obiectivelor propuse, ca să aveți parte de o creștere dinamică a afacerii.