10 ani de continuă dezvoltare alături de Supraten SA

by 2021-11-04

Compania SUPRATEN – este lider în producția de vopsele și amestecuri uscate pentru construcții din Republica Moldova. Compania produce mai mult de 100 tipuri de amestecuri uscate pe bază de ipsos și ciment, vopsele, grunduri, gleturi, adezivi și alte materiale de construcții.

supraten soft

Totodată, compania deține două magazine specializate în vânzarea materialelor de construcții și finisaje inclusiv articole conexe, fiind printre cele mai mari din țară. Automatizarea primului magazin „Orașul Meșterilor” cu o listă actuală de peste 50 de mii de articole a fost o adevărată provocare pentru IntelectSoft.

La solicitarea companiei, specialiștii noștri au dezvoltat un sistem special de reduceri – o exclusivitate pe piața națională.
Fiecărui client i se atribuie o reducere flexibilă, a cărei valoare nominală depinde de coeficientul adausului comercial pentru un anumit produs. Astfel, pachetul SalesExpert garantează că mărfurile niciodată nu vor fi vândute la un preț neconform din cauza erorii umane: la creșterea prețurilor de achiziție, reducerile se reduc automat iar la creșterea prețurilor de vânzare, acestea cresc în mod automat.

SalesExpert supraten

De asemenea, pentru această companie a fost dezvoltat un sistem special de decontări reciproce cu furnizorii, achitarea fiind asigurată odată cu vânzarea bunurilor. Dacă, în sistemul clasic al decontărilor reciproce, magazinul achita furnizorului pentru bunuri imediat după recepționarea acestora sau cu o întârziere convenită între părți, atunci în acest sistem datoria față de furnizor apare doar atunci când mărfurile sunt achiziționate de către clienții finali.

Timpurile când mărfurile erau vândute clienților doar în cadrul magazinului au fost date uitării.
Supraten are o rețea imensă de dealeri, motiv pentru care am dezvoltat aplicația Agent Mobil, destinată în special managerilor de vânzări corporativi care călătoresc prin țară. Aplicația permite accesarea în regim real a listei actualizate de bunuri și stocuri disponibile pentru dealeri și plasarea comenzii online, pentru livrarea acestora.

În mod similar funcționează și pagina web (magazinul online) a companiei supraten.md – având cea mai variată gamă de mărfuri pentru construcții și renovări. Pachetul SalesExpert asigură relevanța informațiilor despre bunuri, inclusiv asigură ca bunurile comandate să ajungă la solicitant într-un timp restrâns.

Este de menținut și faptul că compania Supraten SA a fost printre primele companii din țară care au inițiat procesul de suspendare a emiterii cardurilor de reducere (din plastic), în vederea protejării mediul înconjurător și de a aduce plus confort clienților. În schimbul cardurilor din plastic, clienții prezintă la casă codul QR generat de sistemul nostru MyDiscount iar reducerea se aplică automat la achiziție. Apropo, chiar dacă nu ai avut niciodată o reducere în magazinele Supraten, trebuie doar să descarci aplicația MyDiscount pentru iOS sau Android și automat vei beneficia de o reducere de până la 5% .

Vă mulțumim Supraten SA pentru buna colaborare și încrederea acordată IntelectSoft. Parteneriatul nostru ne motivează să devenim și mai buni, astfel asigurând implementarea tuturor obiectivelor propuse, ca să aveți parte de o creștere dinamică a afacerii.